<

На Волині допоможуть чорнобильцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 13.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Для Волині у 2016 році з держбюджету передбачено майже 158 мільйонів гривень на потреби жителів області, що постраждали внаслідок катастрофи на Чорнобильській атомній станції. Про це стало відомо під час оперативної наради голови Волинської ОДА Володимира Гунчика 13 червня.

Директор департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Оксана Гобод розповіла, що з держбюджету для області передбачено 157,5 мільйона гривень для чорнобильців. Частина з них – на оздоровлення (майже шість мільйонів), на харчування дітей (понад 102 мільйони), на щомісячні виплати допомоги (22,5 мільйона) тощо. Це кошти, які, за словами Оксани Гобод, мають надійти в область до кінця року.

Окрім того, для потреб чорнобильців на рахунках департаменту є ще 34,8 мільйона гривень залишків.

За словами директора департаменту, вже придбали 880 оздоровчих путівок для чорнобильців першої категорії та діток-інвалідів.

Натомість очільник області Володимир Гунчик доручив департаменту соціального захисту населення продовжити ініціювати в уряді питання щодо виділення коштів для придбання житла для чорнобильців. Адже на цей час в області майже тисяча чорнобильців – на черзі за житлом, тому проблема для Волині залишається дуже гострою.

Про це повідомляє інформаційний портал “VIP”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер