<

На Волині біля митниці – смертельна аварія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 26.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Неподалік від міжнародного пункту пропуску “Ягодин” водій здійснив наїзд на пішохода, в результаті чого той помер на місці.

25-го жовтня, водій автівки “Nissan Primaster”, рухаючись в напрямку міжнародного автомобільного пропуску “Ягодин”, у районі АЗС “WOG” здійснив наїзд на любомльчанина (1990 р.н.), який ішов проїжджою частиною дороги, – пише Кордон.

Пішохід помер на місці від отриманих травм.

Дорожньо-транспортна подія трапилась о 22:20.

За словами очевидців, постраждалий був напідпитку й вибіг на дорогу просто під колеса автомобіля – звернути вбік водій просто не встиг.

Працівники поліції встановлюють обставини події. Просять всіх, хто знає додаткову інформацію щодо трагедії, повідомити на гарячу лінію “102” або за номером телефону (03377) 2-45-52.

“На місце дорожньо-транспортної пригоди одразу виїхала група швидкого реагування та сідчо-оперативна група. По гарячих слідах працівники Любомльського відділу поліції оперативно виявили водія авто, що здійснив наїзд на пішохода. Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду та її учасників внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушено провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України”, – зазначив Анатолій Дружук, начальник Любомльського відділу поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер