<

На Волині 96-річна вчителька презентувала другу збірку віршів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 6.10.2014 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
Факты-о-чтении

Випусники Володимира-Волинського зібралися, аби привітати свою вчительку Євдокію Якимівну Дудко, якій нещодавно виповнилося 96 років, а вона презентувала свою другу книгу поезій, – інформує інтернет-видання «БУГ».

За словами колишніх учнів, Євдокія Якимівна – це вчитель від Бога. Цьогоріч їй виповнилося 96 років. Незважаючи на такий поважний вік, Євдокія Дудко себе прекрасно почуває і пише вірші.

5 жовтня для своїх вихованців вона презентувала свою другу книжку під назвою «Спогади». Для присутніх Євдокія Якимівна прочитала кілька віршів зі старої і нової збірок. Також вона повідомила, що до друку готується третя книга, яка носитиме назву «Вчитель».

Саме вірші рятують пані Євдокію від самотності. Доля її не пошкодувала. Вона втратила чоловіка і пережила багато рідних та близьких. Від самотності її рятує поезія. За словами поетеси, з кожним роком писати усе важче. Минулого року вона отримала важку травму – перелом ноги. Тому змушена була довго лежати, але сьогодні з допомогою своєї незламної волі жінка знову ходить.

«Сьогодні ж буває, прийде муза, та коли доберешся до столу, аби щось записати, вона кудись тікає», – каже Євдокія Якимівна.
Усі присутні за презентації книги Євдокії Дудко привітали улюблену вчительку з професійним святом. Вручили безліч квітів і подарунків.

Дудко




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок