<

На Волині 10 осіб захворіли на коронавірус, ще 14 – підозрюють

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 2.04.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на 10:00 2-го квітня у Волинській області зареєстровано 10 випадків коронавірусної інфекції. Три нових випадки виявили у лікарів Луцької міської клінічної лікарні.

За останню добу на Волині виявлено 3 лабораторно підтверджених випадків COVID 19, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Усі особи обстежувались з профілактичною метою при проведенні протиепідемічних заходів серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 14 осіб.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України»

Всього з початку проведення лабораторних досліджень по Волинській області здійснено 130 ПЛР аналізів на виявлення коронавірусної інфекції. З них – 64 в осіб з підозрою, та 66 – в осіб, які контактували з хворими.

Нагадаємо, станом на 1-ше квітня у Волинській області було зареєстровано 7 випадків коронавірусу, 4 з них – у медпрацівників Луцької міської клінічної лікарні.

25-го березня у директора Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич підтвердили захворювання на COVID 19, проте факт приховували, про її інфікування стало відомо лише 28-го березня.

Станом на 10:00 2-го квітня в Україні підтвердили 804 випадків коронавірусу, у світі кількість хворих наближається до мільйона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа