<

На Вінниччині чоловік бритвою порізав священника: поліція зупинила неадеквата пострілом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 2.01.2023 / Новини / , , /
Перегляди
583
/ Коментарі відсутні

У Вінниці 2-го січня затримали зловмисника, який напав на священнослужителя УПЦ МП в церкві.

Про це повідомила поліція Вінниччини та пресслужба Вінницької єпархії УПЦ МП

Відтак, 2-го січня близько 9 години у Вінниці на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ножове поранення священнослужителя на території храму.

Коли поліцейські прибули на виклик, побачили чоловіка у неадекватному стані, який не реагував на зауваження. Натомість зловмисник почав наближатися до правоохоронців, погрожував їм фізичною розправою та вимахував предметом, схожим на ніж. Як потім з’ясувалося, це була небезпечна бритва.

Щоб зупинити чоловіка, поліцейському довелося застосувати табельну зброю, вистріливши фігуранту в ногу. Зловмисника затримали, а лікарі надали йому медичну допомогу. Життю та здоров’ю затриманого наразі нічого не загрожує.

За фактами замаху на вбивство священнослужителя та посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочате кримінальне провадження.

Првоохоронці встановили, що зловмиснику 47 років. Раніше проблем із законом він не мав. Чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Як розповіли в єпархії, невідомий чоловік зайшов у храм Покрова Божої Матері і почав усе перевертати. Настоятель храму отець Антоній перебував у алтарі, священик відреагував на шум та попрямував до чоловіка. Настоятель почав робити зауваження, однак невідомий чоловік не реагував на них і порізав священнику горло. Він в реанімації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця