<

На військовому полігоні голова Володимир-Волинської райради вітав жіночий колектив зі святом весни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 6.03.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
16
/ коментарів 11

“У нас замість квітів – автомати, замість цукерок – гранати і патрони”, – так Андрій Оніщук креативно вирішив привітати працівниць Володимир-Волинської районної ради із 8 березням. У четвер голова 3 години читав теоретичний курс “молодого бійця”, а сьогодні – практично тренував їх на військовому полігоні поблизу міста.

“Такі навчання ми вже проводили з бійцями територіального батальйону, з мобілізованими хлопцями, влітку – з молоддю, яка до нас з Луцька приїжджала”, – говорить Андрій Оніщук.

Основні моменти, на які робив наголос голова району – це знайомство із стрілецькою зброєю і саперна підготовка. По стрілецькій підготовці – це знайомство з пістолетом та стрільба із нього, правила поводження з автоматом, стрільба з автомата і гвинтівки з оптичним прицілом.

Тендітні працівниці райради – Тетяна Дацюк, Ірина Халімон та Тетяна Пасось – метали гранати та вивчали основні види мін та способи їх знешкодження. Не просто було бухгалтеру, юристу, завідувачу загального відділу вчитися пересуватися зі зброєю, вивчати прийоми як лягти, як встати зі зброєю та як долати смугу перешкод.

Ідея навчити жінок тримати оборону та могти дати відсіч ворогу – не нова. Вона продиктована реаліями нашого життя.

“Чому саме вирішили провести такий захід до 8-го березня – напевне, тому, що ставлення до цього свята тепер у людей неоднозначне. Ми ж вибрали оптимальний варіант не забути про коліжанок і підтримати у жіноче свято, як на мене, подвиг Надії Савченко“, – ділиться Андрій Юрійович.

Чудова половина районної ради отримала шквал незабутніх емоцій від взриву над головами навчальних гранат, стрілянини із пістолетів ТТ та Макарова, а ще пані цілилися в уявні мішені та стріляли із гвинтівки з оптикою. Бігали, залягали, кидали гранати – усе, як вчив голова Андрій Оніщук.

З наступаючим, мужні наші жінки!)

ы00025
ы00028
ы00035
ы00037
ы00047
ы00050
ы00052
ы00058
ы00072
ы00077
ы00082
ы00084
ы00087
ы00090
ы00091
ы00092
ы00094
ы00096
ы00099




коментарів: 11
  1. Співчуваю. Дівчата, чого ви його так помаленьку полігоном в Олику не завели.

  2. Тендітні дівчата мали унікальну нагоду стріляти не по уявних мішенях, а в реального вусатого таракана О.Тоді б дійсно повторили подвиг Надії Савченко, не в таких масштабах, але користь Володимирському району зробили б неабияку. Не вмієте ви, дівчата з районної ради, мислити стратегічно.

  3. Як той чахлик не взяв з собою свою мамусю?Певно не було на кого оставити свого компютерного клубу.Най би мама теж поганяла за вітром по полю, або свою жінку взяв би.Але нащо, як була там пані бухгалтерова.а та за ним хоч в огонь хоч в воду, спина широка, а дупа ше ширша-є чим Андрійка боронити.
    НУ А БУГ зі своїм гарячим репортажем навіть не подумав, що виглядатиме більш ніж недолуго, піарячи Оніщука, виказуючи хто за тим стоїть.Ну звісно, що Гузь маючи предоплачений і дуже шаткий електорат, опирається хоч на когось-на Андрійка клаповухого, а натомість Гузьове інтернет видання тішить дебільними фотками всю округу.От цікаво за чий рахунок там дівчата гризли воєнну науку?Певно за рахунок платників податків там мацали залізяки, бо ж заяви за власний рахунок вряд чи написали.
    КОЛИ та Україна позбудеться тих клоунів?

  4. Оскари, сало, пиріжки, печиво, цигарки, тушенину ліпше на фронт пересилайте.

    А Оніщук толково придумав.

    • Так а чого ж Ви той БУГ читаєте? В порівнянні з іншими сайтами тут виважена інформація.

  5. Ні,люди це вже перебір!Відбулись якісь тактико-пізнавальні уроки для цивільного персоналу ради-це що уже привід хамити людям! Побули на природі зі справжньою зброєю,подивились іншими очима на світ…І Гузя сюда приплітати та “БУГ”поучати не треба.Я хоч і недавно читаю його,але коректність у репортажах відчуваєш…

  6. А чому Іра без каски і Броніка? І де жінки депутати райради – Мельник із своїми вчителями. Щось Оніщук А. Ю. не продумав, але напевно чергова сесія райради пройде на полігоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця