<

На українсько-польському кордоні з наближенням свят збільшуються черги, – речник ДПСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 18.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Це звичайне явище для передсвяткового періоду.

На українсько-польському кордоні перетину кордону чекають майже 650 легкових автомобілів. Скупчення машин прикордонники фіксують в шести пунктах пропуску Львівської та Волинської областей.

Про це повідомляє “112 Україна“.

“Традиційно спостерігається скупчення будь-якого автотранспорту в період будь-яких свят, з року в рік. У цілому ми відстежуємо тенденцію, що на період таких масових свят, масових виїздів громадян за кордон, пасажиро-транспортний потік збільшується в середньому на 20%”, – пояснив помічник голови ДПСУ Олег Слободян.




коментарів: 3
  1. ІТР що б черги не було потрібно боротися з митниками та пограничниками які за гроші пускають авто а люди стоять через це годинами на одному місті в черзі а так званий лівак шпарить! ОТ З ЧИМ ПОТРІБНО БОРОТИСЯ! З ТИМ З чим НІКОЛИ не боротимуться і завжди буде томущо менталітет такий і люди не зміняться від того що безвізовий режим чи від того що пустять дикунів яких більша половина а то й 90% українців….наприклад ходить плює насіння харкає….матами ложить за кілометер курить і тут же викидає….сміття з авто прямо з машини і .т.д Нахрина та європа і весь цей цирк? що б комуналку збільшили на 300% ? Бо люди думають якщо в європі то медом намазано? А Фіг тому правда…. Короче…довго розказувати…можна безкінечно! І НІКОЛИ наголошую НІКООООЛИ нічого не поміняється!!!!! БУЛА і БУде корупція! Сажали і сажатимуть невинних! Брали і братимуть і під свої дупи закони клепатимуть набиваючи кармани пачками та строївши вілли по всьому світі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер