<

На «Угринові» українець намагався підкупити прикордонників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 4.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 12

Наш співвітчизник у пункті пропуску «Угринів», прямуючи до Польщі, намагався підкупити прикордонників. За безперешкодний перетин кордону українець намагався дати 100 долларів США прикордонникам Львівського загону.

Про це йдеться на сайті Держприкордоннслужби України.

Під час заходів прикордонного контролю пасажирів рейсового автобуса, що прямував до Польщі, спрацювала база даних правоохоронних органів стосовно громадянина України. І коли з’ясувалося, що українець через борги має заборону виїзду за межі країни, тоді за його безперешкодний пропуск він запропонував прикордонникам Львівського загону хабар у розмірі 100 доларів США.

Офіцерами внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонному загону спробу надання неправомірної вигоди задокументовано.

За  фактом виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України направлено повідомлення до  Національної поліції у Львівській області.




коментарів: 12
  1. За таке видно мала такса. З заголовка подумала що стали непідкупні митники. Ха-ха мрії…

  2. Поки існують барани які дають хабарі, існують і барани які їх беруть. Цей радянський пережиток “класти на лапу” мабуть ще не скоро зникне зі звичок українців, так само як і спроби обійти закон

    • При совкові воно називалось “по-блату”. І без блату дістати практично нічого не можна було.

      • Бач як забилось в істериці при одній тільки згадці про совок)))
        заспокойтесь, ваш червонозоряний час вже слава Богу пройшов

      • Брехунця, шановний, в дзеркалі побачите. Ви хапаєтесь за слова як потопаючий за соломинку, тож не бачу необхідності щось вам доказувати. Бувайте здорові, і жовчю не вдавіться

      • ну так і скажи, шо збрехав, шо хабарі – це друга натура хохлів, може назва змінювалась, але як не називай – чи хабар, чи по блату, чи кумовство – суть це не міняє. І європа не вилікуе

  3. Згадайте Володимирську міжрайбазу ,за часів Союзу і хто там кормився ,також мебельний магазин ,або взятки щоб купити телевазор ,якого треба було вдвох нести .Взятки давали постійно ,якщо щось х-отіли “дістати “(так тоді називали дефіцит) ,крім комуністиків які сиділи в будинку ,де заараз мерія ,для них був комунізм -все по потребі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер