<

На «Угринові» не пропустили водія із підробленою «Зеленою карткою»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 2.07.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

1 липня в пункті пропуску «Угринів», прикордонники на виїзд з України виявили підроблений страховий поліс «Зелена карта» на автомобіль «Опель» української реєстрації.

Про це інформує ДержприкордонслужбаУкраїни.

Наразі водія, підроблений документ та повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 КК України встановленим порядком передано представникам Нацполіції.

Варто зазначити, що від початку запровадження на державному кордоні Міжнародної системи, прикордонники вже виявили 74 підроблених та 85 недійсних сертифікатів. Крім того, через відсутність страхових сертифікатів через кордон не пропущено понад 8460 транспортних засобів.

Прикордонники вкотре звертається до всіх подорожуючих завчасно дбати про оформлення всіх необхідних документів для перетину державного кордону, зокрема й про страховий захист.




коментарів: 3
  1. Чмирi,не пропускають без украiнськоi страховки на Европу. А може я хочу польську страховку?! – по якiй в разi випадку виплачують 100%.

  2. Брехня! Жодна страховка не покриє 100%. В даному випадку я на стороні держави де зареєстрований автомобіль. Страхуй і їдь.вчому проблема?

  3. Чи є стаття закону яка дозволяє перевіряти наявність зеленої карти прикордонникам?
    Немає
    …а набуті докази незаконним методом є незаконні…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер