<

На трасі Устилуг — Луцьк — Рівне затримали водія без прав і у стані наркотичного сп’яніння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:32 | 18.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
79
/ 1 коментар

Вранці 18-го березня на стаціонарному посту «Цумань», що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), патрульні помітили автомобіль Honda Accord, водій якого рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Поліцейські зупинили транспортний засіб. За кермом автомобіля перебував 29-річний чоловік, у якого виявили ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці; неприродна блідість, – інформує патрульна поліція Волині.

Під час перевірки документів також встановили, що чоловік уже позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням Оболонського районного суду міста Києва через керування в стані сп’яніння.

Останній відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. На нього слали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року) КУпАП.

Тепер ця стаття передбачає покарання — 34 000 грн з позбавленням права керування на 3 роки або адмінарештом на 10 діб.

Також, порушник отримав постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим права керування) КУпАП. Штраф — 20 400 грн.

Окрім цього, до чоловіка патрульні застосували превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті якої виявили поліетиленовий пакет з речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та забезпечили охорону місця події.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця