<

На Рівненщинні гналися за озброєним чоловіком, постраждало троє поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 18.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17 грудня на трасі під Рівним співробітники поліції вимагали зупинитися водія автівки Mercedes-Benz ML 430, яка їхала близько 22:00 без світла зовнішніх фар. 

Проте чоловік проігнорував і спробував утекти. Співробітники поліції почали гонитву за ним, до них приєдналися й інші екіпажі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

“Екіпажі патрульної поліції розпочали переслідування позашляховика, який, проїхавши чотири вулиці в Рівному, виїхав на автодорогу Київ – Чоп та рухався в напрямку столиці. Поблизу села Горбаків Гощанського району поліцейські службовою автівкою заблокували рух утікачеві, втім, той здійснив маневр розвороту і поїхав у бік Рівного зустрічною смугою, наражаючи на небезпеку всіх учасників дорожнього руху”, – повідомляє прес-служба Нацполіції. 

Щоб зупинити автівку і затримати водія, співробітники поліції знову спробували створити штучний затор. Проте чоловік об’їхав транспорт, що стояв, і зіткнувся зі службовою машиною, яка їхала в підмогу з увімкненими маячками синього і червоного кольорів.

Водій машини не зупинився навіть після цього. Тоді співробітники поліції пішли на обгін. У цей час утікач спробував на своїй автівці зіштовхнути з дороги службову. 

Унаслідок зіткнення обидві машини в’їхали в огорожу. Після спину троє поліцейських вийшло з машини затримати водія. Однак той став здавати назад просто на поліцейських. Співробітники поліції почали стріляти по колесах, і тільки після цього чоловіка вдалося затримати. Унаслідок усіх зіткнень під час погоні постраждало троє поліцейських, їх оглядають медики.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер