<

На трасі «Львів-Радехів-Луцьк» почали працювати патрульні з TruCAM

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 29.07.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Кількість ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладу TruCAM — збільшується. Від 29-го липня швидкісний режим почали контролювати на трасі Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк».

Про це написав на у фейсбуці перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, – передає ВолиньPost.

“Поряд з камерами автоматичної фіксації порушень ми продовжуємо використовувати мобільні прилади TruCAM, адже, як показує міжнародна практика, більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки у поєднанні методів вимірювання”, – зауважив Білошицький.

Від сьогодні з’явиться ще 43 нових та розширили вже 5 існуючих ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM. Переглянути карту й перелік місць з оновленою інформацією можна тут.

Місця вимірювання – аварійно-небезпечні ділянки автодоріг та в місця концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

За його словами, усього на дорогах України працюватиме 116 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 252 ділянках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа