<

«Спорт для всіх» організували для дітей спортивне свято на воді у селі Пульмо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 17.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

14-го серпня 2015 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до дитячого оздоровчого табу «Світязь», с. Пульмо, Шацького району, у якому організували для дітей спортивне свято на воді.

Для дітей були організовані майстер-класи з навчання плаванню дітей в рамках Всеукраїнської програми «Школа плавання», – повідомляє ВолиньPost.

Він включав інструктаж з правил безпечної поведінки на воді та спортивні естафети на воді з використанням плавального інвентарю. Вихованці табору змагались в естафетах «Гонки з плавальною дошкою», «Перегони на плавальному крузі», «З м’ячем».

Метою даного заходу є навчання дітей плаванню, пропаганда здорового способу життя, а також організація активного та змістовного дитячого дозвілля. Такі заходи проводяться впродовж всього літа у дитячих оздоровчих таборах на відкритих водоймах та в спеціально облаштованих відкритих_басейнах.

Всього у заходах взяло участь 180 учасників.

Всі учасники були нагороджені спортивним інвентарем та спортивною атрибутикою від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

cb-unnamed_4
cb-unnamed_3 (1)
cb-unnamed_2
cb-unnamed_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер