<

На Світлодарській дузі обстріли, є загиблі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 23.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З півночі ситуація загострилася, повідомляють в Генштабі.

На Світлодарській дузі з півночі шість разів обстрілювали позиції сил АТО. В результаті є загиблі серед українських бійців. Про це повідомив заступник начальника прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Волошин в ефірі телеканалу 112 Україна.

“Ніч також пройшла неспокійно. На 7:00 ранку взагалі в зоні АТО зафіксовано 9 обстрілів, 6 з них – по наших позиціях на Світлодарській дузі. Перевіряють інформацію про те, що знову бойовики намагалися штурмувати наші позиції”, – зазначив Волошин.

За його словами, за добу в зоні АТО зафіксовано 19 обстрілів, і найбільше на Світлодарській дузі.

“Ситуація там залишається складною. Взагалі в зоні АТО за минулу добу зафіксовано 19 обстрілів і найбільше на Світлодарській дузі. Вчора двічі бойовики намагалися штурмувати під прикриттям мінометів, а також артилерії. Вчора ввечері, о 22:00, вони також збільшили інтенсивність обстрілів”, – розповів представник Генштабу.

За його словами, є втрати серед українських військових, але уточнення будуть пізніше.

“На жаль, є втрати серед українських військових. Про них буде повідомлено представником Міністерства оборони з питань АТО дещо пізніше. Але кажуть, що вчора бойовики вперше за довгий час вели обстріл з 152-міліметрової артилерії по населених пунктах. Таких три обстріли – два з них в першій половині дня, а після обіду також обстрілювали населений пункт Миронівський”, – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця