<

На скільки на Волині “запізниться” опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:00 | 23.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
4a5767a1a9750b2e726f77f6496f235a0fe049a0

Зниження температури теплоносія та опалювальний сезон з 1 листопада – непопулярні кроки, які на Волині здійснять із метою економії газу, озвучив голова облдержадміністрації.

Про це йшлося під час брифінгу Володимира Гунчика 22 вересня, – пише ІА “Волинські новини”.

Він зазначив, що готовий нарватися на критику з боку громадськості, коли озвучуватиме заходи, які планують в ОДА. Опалювальний сезон, з його слів, якщо сприятимуть погодні умови, розпочнуть не 15 жовтня, а 1 листопада. З його слів, є відповідні рішення міненерго та інших структур, які слідкують за дотриманням температурних режимів і в області планують на 2 градуси знизити температуру теплоносія, що дасть доволі суттєву економію. Є непопулярні заходи, які реалізуються сьогодні, зокрема, відключення гарячої води.

«Сьогодні зранку значна частина мешканців Луцька знову бігала з баняками, каструлями, вмикала колонки, гріла на електротязі. Палка з двома кінцями – з одного боку, зекономимо газ, а з іншого – на межі зриву працює енергомережа», – розповів голова ОДА.

З його слів, 68% споживання електроенергії в області припадає на населення і від того, як кожен дивиться на власний лічильник та на кожну лампочку, залежить те, наскільки стабільною є система. Якщо вдасться зменшити електроспоживання, буде впевненість у тому, що нестачу газу можна буде компенсувати через електроенергію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок