<

На Сході загинув військовий з Чернівців, ще двоє – поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 13.04.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Від початку доби 13-го квітня в районі проведення операції Об’єднаних сил один український військовослужбовець загинув і двоє поранені.

Про це інформують у пресцентрі ООС.

За інформацією пресслужби, станом на 7 годину російсько-окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню: зафіксовано 1 обстріл позицій українських військових та 2 перетини лінії розмежування ворожим БПЛА. Зокрема, неподалік Південного окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру.

“В районі населеного пункту Майорське БПЛА противника, перетнувши лінію розмежування, здійснили скидання гранат на позиції наших підрозділів, внаслідок чого один військовослужбовець дістав поранення, не сумісне з життям”, – йдеться у ранковому зведенні.

Зазначають, що ще двоє військовослужбовці зі складу ОС зазнали поранень. Воїнам оперативно надано медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

 Згодом сталовідомо, що у районі села Майорське загинув військовий з Чернівців. Олексію Мамчію було 40 років, – повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук.

Військовий помер від осколкового поранення.

До слова, у 2016 році в зоні ООС загинув його молодший брат Станіслав.

Нагадаємо, напередодні 12-го квітня у зоні проведення операції Об’єднаних сил загинув буковинський військовий Ярослав Карлійчук. Йому було 24 роки, – повідомляють на сайті Чернівецької облдержадміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер