<

На Сході внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами загинули двоє українських воїнів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 30.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня унаслідок обстрілу, здійсненого бойовиками під Водяним на Донбасі, загинули два сержанти 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ.

За інформацією штабу ООС, 30-го жовтня о 00:28 противник здійснив обстріл з напрямку Пікузи на Водяне, використовуючи АГС і підствольні гранатомети, порушивши домовленості, досягнуті Тристоронньою контактною групою, російсько-окупаційні війська здійснили прицільні обстріли українських позицій. Про це пише УНІАН.

Інформують, що ворог вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем по підрозділу Об’єднаних сил в районі населеного пункту Водяне.

На жаль, внаслідок обстрілу на початку доби два військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення, несумісні з життям.

Імена загиблих повідомила прес-служба бригади у Facebook.

“29 жовтня близько о півночі поблизу селища Водяне внаслідок ворожого обстрілу загинули морські піхотинці сержант Бондарюк Володимир Володимирович та старший сержант Старостін Михайло Григорович”, – йдеться у повідомленні.

Запевняють також, що на вогневі провокації противника підрозділи Об’єднаних сил надали адекватну відповідь змусивши російсько-окупаційні війська повернутись до режиму тиші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця