<

На сході окупанти гатили з танків та артилерії, загинув військовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 5.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За добу російські окупаційні війська дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил, застосувавши при цьому 10 разів важке озброєння. Один український боєць загинув.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

“Ворог вів вогонь по українських захисниках із танків, артилерійських систем та мінометів, витративши 108 снарядів і мін калібрів 125, 122, 120 та 82 мм. Також противник обстрілював наші підрозділи з протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться у ранковому зведенні.

Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” позиції ОС були обстріляні п’ять разів: з танків, артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та протитанкових ракетних комплексів – у районі Лебединського; двічі, з мінометів 120-го калібру – поблизу села Водяного; з артилерійських систем калібру 122 мм – у районі Широкиного; з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – біля селища Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник чотири рази обстріляв українських військових: з мінометів калібру 120 мм у районі селища міського типу Зайцеве; з артилерійських систем калібру 122 мм – у районі Новотошківського; з мінометів калібру 82 мм – біля села Кримське; зі стрілецької зброї – поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Зазначається, що особовий склад обстріляних підрозділів відповів на ворожий вогонь застосуванням усіх чергових вогневих засобів.

“Внаслідок обстрілів один український захисник загинув”, – поінформували у штабі.

Крім того за даними розвідки, 4 березня чотирьох окупантів знищено та одного поранено.

За уточненими даними, російсько-окупаційні війська здійснили мінометні обстріли населених пунктів Зайцеве та Новолуганське. Частково пошкоджено житловий будинок та господарські споруди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок