<

На шахті № 1 Нововолинська внаслідок обвалу загинуло двоє гірників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 9.01.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Сьогодні, 9 січня о 4:00, в четверту (нічну) зміну, на шахті № 1 Нововолинська у Волиньскій області внаслідок обвалу загинуло двоє гірників очисного забою, отримавши смертельні травми.

Ще п’ятеро шахтарів встигли вибратись із лави в безпечну зону і дістались на поверхню, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал

За повідомленнями місцевих ЗМІ загиблими виявилися 45-річний шахтар Олександр Марчук та Сергій Бондарчук 1967 року народження.

“Загинули двоє гірників на Шахті #1 Нововолинська. Трагедія сталася тоді, коли гірники кріпили лаву на видобувній дільниці №2. У цей час стався обвал покрівлі гірничого масиву. Двоє шахтарів, Олександр Євгенович Марчук (1971 р.н.) і Сергій Миколайович Бондарчук (1967 р.н), загинули одразу.

На місце події оперативно були викликані рятівники, у цей же час працівники очисного вибою почали розбирати завали. На шахті працювали три відділення гірничих рятувальників, які й витягли тіла обох загиблих на поверхню. Наразі відомо, що створена слідча комісія, яка вже оглянула місце трагедії. Вона також визначить розмір допомоги сім’ям загиблих та інші необхідні виплати. Завтра у Нововолинську о 12:00 відбудеться панахида за загиблими, а о 13:00 – поховання.
Незалежна профспілка гірників України та Конфедерація Вільних профспілок України висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, друзям і колегам Олександра Євгеновича та Сергія Миколайовича. “, – повідомив на своїй сторінці Михайло Волинець.




один коментар
  1. Якраз на Різдвяні свята.
    Спочивайте з Богом.
    Вибачте, що не змогли забезпечити вам і вашим колегам безпечні умови праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер