<

На ринку «Барабашово» у Харкові згоріли понад два десятки павільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:42 | 29.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

28-го листопада на території ТЦ «Барабашово» у Харкові вночі сталася пожежа, внаслідок якої згоріло 25 торгівельних павільйонів.

Про це повідомляє МВС, передає Укрінформ.

“28 листопада о 02:39 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу на території ТЦ «Барабашово» у Харкові. Горіли торговельні павільйони на майданчику з боку вул. Проспектної. Займання виявила охорона об’єкту”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на той момент вогонь встиг охопити близько 20 павільйонів.

Повідомляється, що у гасінні пожежі брали участь 15 відділень рятувальників на автоцистернах, а також 6 автомобілів спеціального призначення. Всього до гасіння вогню були задіяні близько 100 чоловік. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось мінімізувати збитки від пожежі. Врятовано близько 85 павільйонів, проте 25 вогонь встиг знищити.

Пожежу локалізовано о 04:17, на місці події продовжують працювати сили ДСНС. Постраждалих немає. Причина займання з’ясовується.

Як зазначають у поліції Харківської області, відкрито кримінальне провадження за фактом масштабної пожежі на території ТЦ “Барабашово”

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років”, – поінформували у відомстві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок