<

На Рівненщині зіткнулися потяг та вантажівка: машиніст перебуває у реанімації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:13 | 3.02.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
529
/ Коментарі відсутні

Вночі 3-го лютого в місті Дубно Рівненської області зіткнулися пасажирський потяг та вантажівка. Внаслідок аварії постраждав машиніст поїзда.

ДТП сталася на вулиці Мостова на регульованому залізнично-дорожньому переїзді зіткнулися пасажирський потяг сполученням «Київ-Івано-Франківськ» та вантажівка марки «SCANIA», – повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Національної поліції в Рівненській області.

Поліцейські на місці події встановили, що 37-річний житель Гощі, водій вантажного автомобіля «Scania» із напівпричепом, рухаючись вулицею Кременецькою у місті Дубно, проїжджав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора та, протаранивши шлагбаум, зупинився на коліях перед іншим.

Попри застосоване машиністом екстрене гальмування, уникнути зіткнення із вантажівкою пасажирському потягу сполученням «Київ-Івано-Франківськ» не вдалося.

Внаслідок зіткнення постраждав 27-річний машиніст потяга, житель Київщини. Його із політравмою, переломами та забоями доставили до реанімації. Водія вантажівки оглянули медики, у нього діагностували гостру реакцію на стрес та артеріальну гіпертензію.

Після надання медичної допомоги його відпустили. Потерпілих серед пасажирів потяга немає, водій вантажівки у кабіні перебував сам. Наразі потерпілий перебуває в лікарні, його стан оцінюють медики.

Внаслідок ДТП пошкоджені локомотив потяга та причіп вантажівки. Потерпілих серед пасажирів потяга немає.

Усі обставини ДТП встановлюють працівники поліції.

До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та десять рятувальників.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного рестру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За результатами огляду на стан сп’яніння кермувальник вантажівки був тверезий. Крім того, у рамках кримінального провадження у нього та машиніста потяга відібрали зразки крові.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер