<

На Рівненщині неповнолітній спалив авто чоловіка після конфлікту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 10.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
398
/ Коментарі відсутні

10-го вересня у Рівненському районі поліцейські викрили неповнолітнього на підпалі авто, яке належило волинянину.

Як зазначають у поліції, близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення від рятувальників, що на території приватного господарства в селищі Оржів горить автомобіль, – інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що транспортний засіб на іноземній реєстрації належить 20-річному жителю Волині, який разом із кількома знайомими приїхав у Оржів на роботу. Ввечері 9 вересня чоловіки вийшли у магазин, де у них виник конфлікт із місцевими жителями.

Повернувшись до будинку, у якому тимчасово проживають, лягли спати, однак згодом їх розбудив сусід та повідомив, що горить автомобіль. Вогонь повністю знищив задню частину авто.

За результатами проведених розшукових заходів поліцейський офіцер громади та працівники карного розшуку встановили причетну до скоєного злочину особу. Ним виявився 17-річний місцевий житель. У скоєному він зізнається, однак своїх дій не пояснює.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування встановлюються обставини злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа