<

На Рівненщині затримали злочинну банду, яка діяла на території трьох областей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 24.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

22-го грудня у Рівненській області затримали чотирьох осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні крадіжок із помешкань громадян.

Деталі затримання повідомили на сайті Нацполіції у Рівненській області, – передає ВолиньPost.

Їхнє авто «Volkswagen Polo» на київській реєстрації зупинили на стаціонарному пості міста Корець. Зловмисниками виявилися троє іноземців: 24-х, 29-ти, 58-ми років та 52-річний житель Одеської області.

«Для проведення невідкладних слідчих дій на місце події виїхала слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції, — повідомив заступник начальника — начальник кримінальної поліції ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Саме цього дня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку з помешкання на вулиці Семидубській у райцентрі. Шляхом підбору ключа зловмисники проникли до квартири дубенчанки та викрали 100 тисяч гривень і золоті вироби».

Усіх чотирьох помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дубенського відділу поліції вирішують питання про повідомлення їм про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Поліцейські наразі перевіряють їх на причетність до інших аналогічних скоєних злочинів на території Рівненщини, Львівської та Волинської областей.

Автомобіль вилучений та поміщений на території Дубенського відділу поліції. За результатами перевірки з’ясувалося, що іноземці мають посвідку на проживання на території України. Один із них, 24-річний переховувався від органів суду Львівщини та перебував у розшуку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа