<

На Рівненщині затримали водія маршрутки у нетверезому стані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 24.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

24-го вересня близько 10:00 у Корці, що на Рівненщині, поліція зупинила водія маршрутки за посадку та висадку пасажирів у невстановленому місці. Виявилося, що чоловік перебував у нетверезому стані.

Правоохоронці зупинили втомобіль «Mercedes-Benz», який здійснював регулярні пасажирські перевезення. У салоні маршрутки на момент зупинки перебували троє осіб, – повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Під час спілкування із водієм, 39-річним місцевим жителем, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У понад дванадцять разів більше норми — такі результати освідування на стан алкогольного сп’яніння 39-річного водія маршрутного транспортного засобу сполученням «с. Жадківка – газова дільниця м. Корець».

Від проходження огляду на місці він відмовився у присутності двох свідків і погодився його пройти у медичному закладі. Результати освідування — 2,48 проміле.

На порушника винесли постанову за частиною 2 статті 121-1 та склали протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нетверезого водія відсторонили від керування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок