<

На Рівненщині школярі співали на фестивалі УПЦ МП , присвяченому російським царям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 20.08.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

На початку серпня у селі Онишківці Рівненської області відбувся XII Фестиваль Недільних шкіл у місцевій єпархії, де діти співали біля портретів членів російської царської сім’ї.

Про це інформує ТСН.

Його присвятили “100–річчю пам’яті Царської сім’ї”, – повідомили у прес-службі єпархії.

22 хори недільних шкіл виступили у місцевому храмі 7 серпня, однак широкого розголосу у Мережі ця подія набула лише сьогодні, 20 серпня. Діти виступали на сцені під портретами членів російської царської сім’ї Романових, зокрема, і під зображенням Миколи II.

“Для дітей свято починається тим, що можна зануритися в святе джерело і потім ще довго згадувати його холодну воду. А далі на них чекає святкова зала та безліч зацікавлених глядачів. І ось в присутності митрополита Варфоломія, єпископа Пимена, матушки ігумені Михаїли та почесних гостей (зі столиці, Дніпропетровщини, Львівщини, Полтавщини) розпочинається справжнє свято пісні – дитячо-юнацький хоровий фестиваль недільних шкіл. Фестиваль переможців не визначає. Дітям просто надається змога показати свої таланти, почути інших, а потім і самим, за прикладом своїх одноліток, прагнути вищих результатів”, – йдеться в повідомленні на сайті єпархії.

https://www.facebook.com/nadezda.grickevic/videos/1858262437589741/

Усього в заході взяло участь 600 учасників хорів.




коментарів: 6
  1. Що зробив російський “царь” для України????- а нічого ….
    Прикро що українці діляться на дві релігійні гілки одного дерева…. нехай в Росії оспівують царя, у нас в незалежній Україні є свої герої, свої патріоти, своя яскрава історія…. прикро….

  2. царі,бендери,шевченки,скрябіни,тайсони і т.д…..пора би вже закінчувати з цим “ідолопоклонством”…люди тратять своє дорогоцінне життя на “поклоніння пустоті”, замість того щоб розвиватися і находити себе як індивіда….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер