<

На Рівненському полігоні 14 бригада відпрацьовує техніку знищення ворожих безпілотників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 26.04.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Зенітники 14 ОМБР на Рівненському полігоні відпрацьовують техніку влучення у ціль на різних відстанннях ( в тому числі й знищення ворожих безпілотників). Там триває активна фаза навчань та бойове злагодження сил протиповітряної оборони.

Нещодавно п’ятеро волинян, бійців 14-ї окремої механізованої бригади, одним пострілом підбили ворожий безпілотник. Це сталося у зоні проведення операції об’єднаних сил, на Луганщині, розповів журналістам речник Оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин, – повідомляють в сюжеті ТСН.

Колеги хлопців, волинські зенітники, нині відпрацьовують техніку на Рівненському полігоні. Там триває активна фаза навчань та бойове злагодження сил протиповітряної оборони, – про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Працюють за легендою. Її розповідає військовослужбовець Збройних сил України Сергій.

«Спочатку ми прикрили передовий підрозділ 1-го механізованого батальйону після проведення дорозвідки цілей, ми провели успішне переміщення підрозділів для прикриття 2-го механізованого батальйону плюс колону прикривала установка ЗУ», – говорить Сергій.

Дмитро – оператор зенітно-ракетного комплексу разом з екіпажем щойно влучили в ціль. Результатом, каже, задоволений.

«Ціль була на відстані 5 кілометрів, саме головне не хвилюватися і все буде добре», – розповів Дмитро.

Бойові комплекси протиповітряної оброни уражають цілі на різних відстанях, – каже командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк. Розповідає про роль зенітно-ракетних підрозділів на Сході країни.

«Противник без прикриття ППО довго не витримає, тому це життєво необхідний засі, який ми тримаємо в постійній бойовій готовності і при необхідності виконуємо задачу завдання», – розповів військовий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа