<

На ремонти волинських доріг загального користування залучатимуть кошти митниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 10.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Кошти митниці відтепер залучатимуть на ремонти доріг загального користування.

Про це повідомив під час оперативної наради у голови ОДА 10-го січня директор департаменту фінансів волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк, – повідомляють Відомості.

За його словами, держава продовжила програму використання 50% коштів, отриманих від перевиконання доходів Волинської митниці, на ремонти доріг. Тільки у 2017 році їх можна вже буде використовувати на ремонти доріг загального значення. Програма поширюється на всю Україну. До нині гроші йшли на капітальний ремонт дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів. Всього було залучено майже 220 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в кінці 2015 року на прохання тодішнього губернатора Одеси Михаїла Саакашвілі були внесені зміни в Держбюджет країни, за якими  50% коштів від перевиконання планів митних платежів у Волинській, Одеській, Львівській та Чернівецькій областях йшли на ремонт доріг загального користування державного значення. На Волині – ділянки траси Львів-Луцьк. Сьогодні дозволено кошти використовувати на дороги загального користування регіонів.




один коментар
  1. Наскільки я знаю,у Волинській оьласті ініціатором пілотного проекту був нардеп І.Гузь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер