<

На ремонт волинських доріг з державного бюджету виділили майже 140 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:35 | 20.06.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч на ремонт волинських доріг з державного бюджету виділили майже 140 мільйонів гривень. Цих коштів недостатньо, але на Волині сподіваються на додаткові надходження.

Про це розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області з експлуатаційного утримання Юрій Ришкевич у програмі “Тема дня” телеканалу “Нова Волинь”, – повідомляє Конкурент.

З його слів, сума виділених коштів впливає на дотримання міжремонтних термінів. Чим менша сума, тим більше відтерміновується проведенням того чи іншого ремонту, особливо капітального.

“Наша область майже 10 років не отримує коштів на здійснення капітальних ремонтів доріг, тільки на експлуатаційне утримання, а це, як кажуть, “ямковий ремонт”, – зазначив Юрій Ришкевич.

За останнє десятиріччя на волинських дорогах більше виражені місця від ямкового ремонту, аніж старе асфальтне покриття.

Як повідомив заступник начальника волинських дорожників, у найближчих планах – відремонтувати трасу Доманово-Ковель-Чернівці. Тут ремонті роботи зосередять на ділянках в районі Радошина (96-100 км, 106-110 км), розв’язці в Маяках і ділянці дороги від Прилуцька до Липин. Уже здійснюють ремонт двох мостів у Берестечку, наступний на часі ремонт в селі Заріччя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа