<

На ремонт шести кілометрів дороги Устилуг–Луцьк–Рівне витрать 338 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 22.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На ремонт чергової ділянки дороги державного значення Н-22 Устилуг–Луцьк–Рівне цього року витратять 338,093 мільйона гривень. Капітальний ремонт здійснюватимуть на ділянці протяжністю 6,2 кілометра (між 150,5 та 156,7 кілометрами дороги).

Відкриті торги для визначення виконавця послуг оголосили 18 травня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 червня. Аукціон, своєю чергою, відбудеться 18 червня, – пише ІА Волинські новини.

Передбачено, що капітальний ремонт дороги включатиме облаштування та обстановку дороги, влаштування дорожнього одягу, прокладання тротуарів і велосипедних доріжок, будівельні та монтажні роботи зовнішнього освітлення тощо. Ремонті роботи мають бути завершені до 31 грудня 2018 року.

Відповідно до проекту договору підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт, зокрема на земляне полотно, основи дорожнього та асфальтобетонного покриття, будівлі і споруди дорожньої та автотранспортних служб, упродовж 10–12 років.

Окрім того, під час виконання ремонту замовник здійснюватиме контроль і систематичні перевірки, а у випадку виявлення неякісно наданих послуг підрядник зобов’язаний буде усунути порушення за власний рахунок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок