<

На реконструкцію Володимир-Волинського ТМО витратять 660-т тисяч євро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 11.08.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З них – 500-т тисяч – гранд від уряду Німеччини, 60-т тисяч – виділить почесний громадянин Володимира-Волинського Генріх Беннер, 100 тисяч – частка міста у проекті. 

10-го серпня відбулася зустріч міського голови Петра Саганюка з керівним складом  благодійної організації «Допомога Україні. Брайтшайд». Структуру очолює почесний громадянин міста Генріх Беннер. окрім того, у переговорах взяв участь і керівник міського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» отець Микола Гінайло.

У ході розмови йшлося про подальшу співпрацю та підготовку до формування грантового проекту вартістю 660-т тисяч євро, спрямованого на покращення якості медичного обслуговування у місті. Перший етап проекту передбачає  проведення капітального ремонту відділень та будівель територіального медичного об’єднання, другий – заміну діагностичного обладнання.

Наразі у районній лікарні проходить ремонт рентген-лабораторії, в інфекційний лікарні – почали заміну вікон. А ще, за ініціативи нардепа Ігоря Гузя, на капремонт даху “червоної” лікарні Кабмін виділить 360-т тисяч гривень.




один коментар
  1. 1. Будуть мати що красти. 2. Для чого робити, якщо лікарів, дійсно спеціалістів своєі спарави, нема?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа