<

На рахунки Волинського облавтодору надійшли гроші для погашення боргу дорожникам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 14.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
95
/ Коментарі відсутні

На рахунок дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» надійшло 4,5 мільйони гривень.

Як розповів заступник голови правління ЗАК “Автомобільні дороги України” Тарас Петрушак, їх використають для погашення боргу із зарплат волинським дорожникам, пише Суспільне.

З його слів, загальна заборгованість працівникам становить 42,5 мільйони гривень. Це борг, який утворився за різні періоди упродовж трьох років.

“Орієнтовно 11 мільйонів гривень підприємству боргують за останні п’ять місяці”, – говорить Тарас Петрушак.

Нині у Волинському облавтодорі, яке з грудня минулого року перебуває у стані ліквідації, працює майже 450 людей. Ліквідувати підприємство вирішили у зв’язку зі складним фінансовим станом і боргами, зокрема є 25 мільйонів боргу перед постачальниками.

За словами Петрушака, нині облавтодор працює як субпідрядник Львівського облавтодору, обсяг робіт волинського підприємства зменшився.

Ліквідацію даного підприємства ми розглядаємо у туманній перспективі. Має відбутися засідання Господарського суду Волинської області.

У будь-якому випадку, чи це ліквідація за рішенням власника, чи це процедура банкрутства, відповідно до законодавства першочергово задовольняються вимоги до сплати заробітної плати”, – додав Тарас Петрушак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер