<

На пункті пропуску “Ягодин” відбулась екстрадиція українця-наркодилера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 7.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У міжнародному пункті пропуску “Ягодин” (кордон України та Польщі) відбулась екстрадиція 43-річного громадянина Україна, який був оголошений у розшук за організацію міжнародного каналу контрабанди пігулок із вмістом псевдоефедрину.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, на початку 2014 року співробітники ‪‎СБУ спільно з прикордонниками та митниками затримали мешканця Волинської області, який намагався контрабандно ввезти в Україну наркотики.

Чоловік приховав під верхнім одягом півтори тисячі пігулок, які містять прекурсор – псевдоефедрин.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч.3 ст.305 та ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України.

Після завершення досудового розслідування та передачі матеріалів кримінального провадження до суду, підозрюваний втік з-під домашнього арешту. Чоловік незаконно перетнув кордон та переховувався від суду у Польщі. Втікача було негайно оголошено у розшук та доручено Службі безпеки України встановити його місце перебування і затримати.

Завдяки взаємодії співробітників Інтерполу, СБУ та правоохоронних органів Польщі контрабандиста було розшукано та затримано.

Наразі Любомльським районним судом Волинської області зловмисника взято під варту і призначено чергове судове засідання у даному кримінальному провадженні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок