<

На порталі Дія можна отримати один з найпопулярніших документів для підприємців – витяг з ЄДР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 6.01.2023 / Новини / /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

На порталі Дія можна в кілька кліків отримати витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР). Це один з найпопулярніших документів для українців, які були або є підприємцями.

Про це повідомили на сайті міської ради.

«Ми будуємо цифрову країну, де бізнес може взаємодіяти з державою в кілька кліків. Найшвидша у світі реєстрація ФОП, можливість подати декларацію і сплатити податки – це лише частина послуг, які доступні для підприємців у Дії. Зараз додали можливість отримати витяг з ЄДР на порталі. Щоб українці могли швидко отримувати потрібні документи і витрачати час на розвиток бізнесу, а не походи в держоргани», – зазначив Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров

Витяг з ЄДР є важливим документом, який підтверджує, що ви мали або маєте бізнес, а також містить інформацію про діяльність компанії. Він необхідний в багатьох життєвих ситуаціях підприємців. Наприклад, під час підписання договорів чи для отримання послуг у банках.

Раніше, щоб отримати витяг з ЄДР, необхідно було звертатися до реєстратора, нотаріуса чи йти у ЦНАП. Потім сплачувати адміністративний збір і добу  чекати на документ. 

Відтепер отримати витяг з ЄДР можна на порталі Дія. Всього у декілька кліків, миттєво і з меншим адмінзбором, порівняно з отриманням документу офлайн. 

Для того, щоб отримати витяг з ЄДР, потрібно:

  • увійти на Портал Дія;
  • обрати послугу «Витяг з ЄДР»;
  • переглянути дані, які містяться у реєстрі, і підтвердити їх;
  • оплатити адмінзбір – 100 грн, замість 130 грн офлайн;
  • отримати витяг у форматі ПДФ.

Усе відбувається зручно і швидко. Не потрібно ходити в держоргани і чекати на отримання документа. 

Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок