<

На Полтавщині вилучили найбільшу партію метадону та наркотичних речовин на 35 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 8.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Полтавщині працівники СБУ і Нацполіції вилучили найбільшу партію метадону в історії України. У приміщенні де зберігались наркотичні речовини була обладнана нарколабораторія. Загалом було вилучено понад двадцять кілограмів метадону, триста кілограмів прекурсорів та майже п’ятдесят літрів рідкого метадонового концентрату на суму в понад 35 млн грн.

Про це у четвер 7 лютого повідомили у прес-службі СБУ.

“Оперативники спецслужби встановили, що учасники етнічного організованого угруповання орендували приватний будинок у Миргороді, в якому облаштували нарколабораторію. “Товар” зловмисники планували збувати по всій території країни через розгалужену мережу дилерів”, – йдеться у повідомленні.

Вказується, що під час обшуків у приміщенні нарколабораторії правоохоронці вилучили понад двадцять кілограмів метадону, триста кілограмів прекурсорів та майже п’ятдесят літрів рідкого метадонового концентрату.

“Вартість вилучених препаратів за цінами “чорного ринку” становить понад тридцять п’ять мільйонів гривень. У приміщенні також виявлено лабораторне обладнання для виготовлення наркотику”, – повідомляє СБУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця