<

В будинок депутата одного із сіл Луцького району кинули пляшки з невідомою сумішшю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 10.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уночі на 10-те вересня ночі невідомий закинув у двір та будинок депутата Княгининівської сільської ради Луцького району 2 пляшки із невідомою сумішшю. До однієї із них була прикріплена записка із погрозами.

Ніхто із людей не постраждав, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Як повідомляють Волинські Новини, йдеться про депутата Княгининівської сільської ради, голову земельної комісії Володимира Сидуна.

Відомо, що у скляній пляшці були певні предмети та речовини, але «коктейль» кинули не підпаленим. До нього, за попередньою інформацією додали записку із погрозою наступного разу спалити усе майно голови земельної комісії, – інформує Волиньпост.

На місці працює слідчо-оперативна група Луцького районного відділення поліції. Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Нині, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Зауважимо, згодом депутат сільської ради Алла Жупанюк повідомила у фейсбуці, що голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб звинуватила її, мовляв, це з її подачі Сидуну кинули коктейль Молотова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер