<

На початку грудня до волинських шахтарів приїде міністр Демчишин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:57 | 25.11.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

На початку грудня цього року до Нововолинська, аби провести робочу нараду, прибуде Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

Про таке сьогодні, 24 грудня 2015-го, під час телефонної розмови із міністром домовився голова облдержадміністрації Володимир Гунчик – йдеться на сайті Волинської ОДА.

Варто зауважити, що до керівника найвищої виконавчої гілки влади області надійшло колективне звернення від шахтарських колективів Нововолинська, де гірники виклали ряд пропозицій щодо налагодження ситуації в галузі. Відтак, зважаючи на вимогу невідкладно розглянути проблеми, що виникли на ДП «Волиньвугілля» та шахті № 10 «Нововолинській», Володимир Гунчик мав розмову з міністром поважного профільного відомства.

У результаті досягнуто домовленостей, що до 10 грудня неодмінно скличуть робочу нараду щодо розв’язання проблем головного вугільного підприємства краю, під час якої також обговорять і питання продовження фінансування будівництва «десятки». Головуватиме на нараді Володимир Демчишин.




коментарів: 2
  1. ….я з цього приводу запрошую В. Парасюка.Знайдемо йому шахтарські лавині чоботи,щоб так для надійності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа