<

На пляжі у Луцьку врятували дівчинку, що тонула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 15.06.2021 / Новини / /
Перегляди
690
/ 1 коментар

8-го червня близько 14:00 старший матрос-рятувальник Павло Суліменко на комунальному посту на пляжі річки Стир у Центральному парку відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку врятував 16-річну дівчину, яка тонула.

Дівчина була на середині Стиру і кричала «Тону, допоможіть!». Рятувальник Павлом з колегою Андрієм Башуком разом кинулися у воду, швидко допливли до потопаючої. Андрій підхопив дівчину попід руки, Павло допомагав йому. Разом рятувальники доправили юнку до берега, допомогли їй оговтатись та вивільнити дихальні шляхи від води, – повідомляють рятувальники Волинської області.

Допомога лікарів не знадобилась.

З’ясувалось, що вона вирішила освіжитись у прохолодній воді, але не врахувала сильної течії на річці, втратила сили через вагу намоклої одежі та почала тонути. Вчасна кваліфікована допомога рятувальників зберегла життя 16-річній Богдані.

До слова, це вже не перший випадок рятування людей 35-річним Павлом і 43-річним Андрієм – у 2019 році вони були нагороджені до Дня рятівника за професійні дії з порятунку потопаючої на цьому ж пляжі. Загалом за 4 роки вони разом надали допомогу уже декільком десяткам відпочивальникам на воді.




один коментар
  1. Молодці, пацани!
    Дивно шо дівчина кричала, зазвичай хто топиться, то не може нічого вимовити.
    Певно ше має якусь невиконану, Богом призначену справу дівчисько в житті виконати.
    Пацани, респект!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер