<

На пасажирку потяга «Київ-Рахів» впала верхня полиця з іншою жінкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 24.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У потязі 357К сполученням Київ — Рахів 22 грудня на пасажирку Полякову Надію впала верхня полиця, на якій відпочивала інша жінка. У постраждалої травма тазу.

Про повідомляє ВВС, посилаючись на допис доньки Надії Полякової у фейсбуці.

За її словами, постраждалій роздробило таз. Її терміново направили у Тернопільську обласну лікарню, де зробили МРТ та попередньо прооперували.

За словами представника «Укрзалізниці» у коментарях до посту, результати перевірки свідчать, що полиця була і залишається справною.

«Після інциденту полиця була комісійно перевірена — вона була і залишається у справному стані. Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що зі свого боку бригада діяла правильно», — зазначив заступник директора департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан.

Втім донька постраждалої Світалана відповіла, що пасажирка, яка була на верхній полиці, на час інциденту спала вже 2 години. 

Також повідомляється, що в акті, який підписав начальник потягу після інциденту, зазначено, що жінка травмувалась через падіння сусідки зверху.

«Мама зачитала акт — там написано, що пасажирка зверху з місця 46 впала на пасажирку (мою маму) на місце 45, остання отримала травму стегна. Про полицю зовсім нічого не написали!» — наголосила донька постраждалої, Світлана Полякова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер