<

На партію бронежилетів, які намагався незаконно збути посадовець Підгайцівської громади, наклали арешт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 27.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
251
/ Коментарі відсутні

Cуд наклав арешт на бронежилети, каски, готівкові кошти у різній валюті на суму майже 800 тисяч гривень та автомобіль, які намагався незаконно збувати посадовець Підгайцівської громади Луцького району.

Слідство вважає, що бронежилети, каски та інші товари вартістю 18 тисяч доларів США, ввезені на митну територію України як гуманітарна допомога, незаконно збували, інформує прокуратура Волині.

Триває досудове розслідування. Встановлюються особи усіх причетних до злочинних схем.

Раніше СБУ заблокували незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарну допомогу. Чоловіка, який продавав каски та бронежилети, звати Микола Король. Він донедавна очолював відділ благоустрою в Підгайцівській ОТГ.

Зазначають, що санкцією ч.3 ст.201-2 КК України за незаконне використання з метою отримання прибутку під час воєнного стану гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер