<

На освіту громад Володимира та Нововолинська додатково виділили кілька мільйонів гривень з обласного бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 19.11.2021 / Володимир, Новини, Нововолинськ / , , /
Перегляди
577
/ 1 коментар

Шляхом перерозподілу додаткової дотації та невикористаних коштів з обласного бюджету Волиньради виділили 4,8 млн гривень для Центрів професійно-технічної освіти Володимира та Нововолинська на виплату стипендій, а також комунальних платежів.

Додатково 1,4 млн гривень виділено для ремонту покрівлі Оваднівського професійного ліцею, – пише у фейсбуці перший заступник міського голови Володимира та депутат Волинської обласної ради Ярослав Матвійчук.

Крім цього, 727 тисяч гривень буде спрямовано на придбання двох комп’ютерних класів та нового мультимедійного обладнання для Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського.

“Також сьогодні порушив питання перед управлінням інфраструктури області щодо можливості виділення додаткових коштів на дороги Зимнівської і Устилузької громад та звернувся з проханням надати реєстр комунальних доріг на 2022 рік”, – зазначає Ярослав Матвійчук.




один коментар
  1. А Володимир-Волинський агротехнічний коледж ( технікум)??? Забули? Чи там все в шоколаді??? Особливо корпус 3 – сиро і холодно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер