<

На операцію в Ізраїлі потрібно 100 тисяч доларів: 9-річна горохівчанка потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 31.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вже вкотре батьки 9-річної Вікторії Павлік із села Скобелка, що на Горохівщині звертаються до людей з проханням допомогти врятувати дитину. Батьки збирають кошти на дороговартісну операцію закордоном, яку самостійно невзмозі оплатити.

Вікторія – одна з трійнят, що народилися у родині Павліків. Дівчинка не ходить, у неї трапляються епілептичні напади. Батьки Вікторії збирають кошти на операцію в Ізраїлі – потрібно 100 тисяч доларів, – повідомляє Волинь.

У малечі діагностували дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію, когнітивну недостатність, симптоматичну епілепсію, кісту лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішню компенсовану гідроцефалію.  Але навіть обстеження у лікарні сільська родина не може самостійно оплатити. Дякуючи небайдужим людям, вдалось зібрати 100 тисяч гривень, але це дуже маленька сума  в порівнянні з тим, скільки коштує лікування дитини.

На реабілітацію, вже вшосте, зараз Вікторію не можна везти через важкі судоми.  Тому батькам постійно треба купувати необхідні дороговартісні медичні препарати, аби хоч трішки полегшити її стан. Кожен день дівчинки – як випробування, вона відчайдушно бореться за життя.

Однак батьки не втрачають надію, для  яких важлива кожна копійка.  З домашнього господарства вони продали все, що змогли, але коштів все одно бракує. В іноземній клініці, озвучивши суму, їм відразу  сказали: «Як тільки зберете гроші – приїжджайте, ми вас зустрінемо».

«Вікуся вже пройшла такий важкий шлях, і ми змушені знову просити допомоги у небайдужих людей і звертаємося до вас за підтримкою. Допоможіть нам врятувати нашу донечку», – просить мама дівчинки.

Підтримайте, будь ласка, Вікторію! Зараз батькам так необхідно знайти кошти на лікування дитини.

Усі, кому небайдужа доля 9-річної дівчинки, можуть переказати гроші за такими реквізитами:

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок