<

На одній зі станцій столичного метро запрацював годинник, що показує час до прибуття поїзда. Згодом таких стане більше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 1.01.2021 / Новини / /
Перегляди
146
/ Коментарі відсутні

31-го грудня на станції метро «Контрактова площа» запрацював годинник, що показує час до прибуття поїзда. На його встановлення не витрачали бюджетні кошти.

Про це повідомляє пресслужба «Київського метрополітену».

Побажання про таку послугу висловили понад 10 тисяч киян, які підписали відповідну петицію. У співпраці з київським метрополітеном проєкт реалізувала рекламна компанія «Транс-Медіа» — вона, зокрема, пропонує клієнтам послуги реклами в метро.

Розробку та запуск системи реалізували без залучення коштів бюджету та метрополітену.

Що це за годинник?

Інтегрований компанією програмно-апаратний комплекс у реальному часі розраховує відстань та показує відлік. Інформація про те, скільки залишилося чекати на посадку у вагон, показуватиметься із заданою періодичністю на високоякісних дисплеях.

«Крім того, на екранах буде відбиватися поточний час, дата погода та інша цікава інформація. Ми хочемо зробити перебування пасажирів у метрополітені більш комфортним», — розповів директор «Транс-Медіа» Олег Хаврук.

На кожній станції таких буде щонайменше 12. Монтаж проведуть протягом 2021 року. Система буде під’єднана до єдиної цифрової мережі, а дані оперативно оновлюватимуться.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер