<

На Одещині померла військова, яка напередодні вакцинувалася від COVID

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 24.03.2021 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ коментарів 6

У селищі Чорноморське Одеської області 23-го березня знайшли мертвою військовослужбовицю, якій 21-го березня зробили щеплення від COVID-19.

Про це повідомили в Командуванні медичних сил ЗСУ.

Там зазначили, що “поза межами частина та і в позаслужбовий час” військова раптово втратила свідомість. Медики, які прибули на місце виклику, не змогли реанімувати жінку.

У Командуванні медсил запевнили, що незабаром військовослужбовиця планувала вирушити в зону ООС, а тому 21-го березня отримала щеплення від коронавірусу. Її вакцинувала мобільна бригада департаменту охорони здоров’я ОДА.

“Зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23-го березня скарг на стан здоров’я жінка не висловлювала. З анамнезу – вона страждала на гіпертонічну хворобу”, – зазначили в ЗСУ.

У Міністерстві охорони здоров’я України зазначили, що за попередньою інформацією Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, смерть сталася внаслідок гострих розладів кровообігу. Жінка мала хронічні серцево-судинні захворювання та інші супутні хвороби.

“Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, в жінки не було. В той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано”, – повідомили у МОЗі.

Для встановлення точної причини смерті призначено судово-медичну експертизу, яку призначили на 24-те березня. Про її результати буде повідомлено додатково.

“З початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 137 026 осіб проти COVID-19. Серед них зареєстровано 590 несприятливих подій після імунізації, лише три пацієнти деякий час перебували під наглядом лікарів. Наразі всі вони здорові. За цим випадком регіональною групою оперативного реагування на НППІ буде проведене повноцінне розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров’я”, – додали у міністерстві.




коментарів: 6
  1. То для чого військоволікарська комісія, приймають на службу “МОХ І БОЛОТО”, беруть всіх і больних і сліпих. Хто відповість з комісії за її смерть? Вона з гапертонічка і не тільки…??

    • Прокидаємось! Виключаємо зомбоящики! Включаємо мозги ! Тим хто перехворіли навіть не можна превивку ставити. Шукаємо інфу добромовісних вчених та імунологів.

  2. Скоро по всій Україні квартири подешевшають.
    А офіційна статистика смертей зміниться на:
    -від ковіду – для тих хто не вакцинувався;
    -від тромбу, тиску, інсульту і т.д. – для тих хто вакцинувався.
    Думайте, земелі, думайте поки ше є чим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця