<

На Одещині чоловік вивісив 1 травня прапор СРСР: поліція порушила справу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:44 | 4.05.2020 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 13

У Роздільнянському районі Одещини чоловік вивісив 1-го травня прапор Радянського Союзу на даху свого будинку і став фігурантом кримінальної справи.

Про це повідомляє поліція області.

52-річний житель одного з сіл району пояснив, що у такий спосіб хотів відзначити Міжнародний день праці.

Правоохоронці вилучили у чоловіка прапор і порушили стосовно нього справу за ч. 1 ст. 436-1 (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без.




коментарів: 13
    • Немає поліцяям чим зпйнятися! На вулицях порядок, злочинності в нас немає, наркоманію перемогли, корупцію ліквідували. Нікого не грабують і не вбивають. Можна і з державними прапорами КНР боротися. А Китай нам допомогу шле

  1. “зі свастикою на балконі 15-й мікрорайон нововолинська зустрів новий рік”(“Буг” стаття за 1.01.18р) цікаво чим закінчилася ЦЯ історія, не вже також обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без….хоча чомусь сумніваюся)))

  2. спочатку прапор..потім безкоштовні квартири, освіту, медицину, своєчасні зарплати…а потім у олігархів відняти ! за такі наміри 5 років це дуже мало !

    • згоден ! соціальна справедливість олігархам і іншим мироїдам і нах не потрібна !

      • Соціальна справедливість це коли народ зі світанку займає чергу на вечірній привоз ковбаси в той час коли членам партії особисті водії підвозять напряму зі складу все включаючи елітні коньяки? Чи може соціальна справедливість це коли в державі яка мала 53% всіх корисних копалин світу автомобіль був розкішшю а середня зарплата біля 100 доларів?

          • а, ну да, покриття на дорогах з’явилось разом з незалежністю…вже казав, пошукайте на Yuotube ролік “Випробування КАМАЗів на Волині” і подивіться на дороги, хто не памятає

        • порівняй різницю в житті між шахтарем і будь яким чиновником тоді і зараз. Тоді різниця вимірювалась палками ковбаси, а зараз рахунками в офшорах. Чи порівняй, скільки людей в Новіку живуть в квартирах “від совка”, а скільки “від незалежності”

        • Та зрозуміли, зрозуміли ми, пане Бімбер, шо тоді кляті комуняки над простим людом тільки збиткувалися.
          Підкажіть краще – де тепера “у нашім раї на землі”(с), де вже все є, “як у Греції”, можна купити ТАКОГО справжнього чорного хліба, яким совіти ненависно мордували своє населення? За яким не треба було зі світанку займати чергу, якого було скрізь скільки хош – що по селам, бувало, ним свиней вигодовували. Згоден купувати не по 25 центів (16 копійок), а по цільнякових 2 доллари (я ж нині багатий – оно еуропейці навіть заздрять цифрам моєї зарплати, правда не знають, що то не в ойро). Тільки от куди бігти, га?

  3. Може то якийсь китаєць день народження святкував та свій прапор вивісив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок