<

На Одещині арештували чоловіка за зґвалтування 12-річного хлопчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 27.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ коментарі 2

В Іванівському районі на Одещині заарештовано 23-річного місцевого жителя за зґвалтування 12-річного хлопчика. Зловмисник був знайомий з дитиною. Після зґвалтування пригрозив йому фізичною розправою і відпустив.

Як повідомили в Іванівському відділенні поліції, інформація про зґвалтування 12-річної дитини надійшла до правоохоронців 23-го серпня, – передає УНІАН.

Відзначається, що в поліцію звернулася мати постраждалого, якій той довірився. За словами хлопчика, інцидент стався на пасовищі, де зловмисник – його знайомий односельчанин – пас худобу. Він декілька разів ударив дитину по обличчю, а відтак зґвалтував.

«Щоб постраждалий нікому не розповів, що з ним сталося, чоловік пригрозив йому фізичною розправою, після чого відпустив», – повідомили в поліції.

Під час розшукових заходів оперативники встановили місце перебування правопорушника, який раніше був засуджений за майнові злочини. Вини своєї (в зґвалтуванні) він заперечувати не став.

Зараз за даним фактом проводиться розслідування, в рамках якого призначено ряд експертиз. За зґвалтування дитини, яка не досягла чотирнадцяти років, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років.

Слідчі Іванівського відділення поліції оголосили правопорушнику підозру за ч. 4 ст.і 152 Кримінального кодексу (“Зґвалтування”). Суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок