<

На нововолинській шахті загинув 48-річний гірник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 29.07.2019 / Новини / /
Перегляди
14
/ коментарі 3

28-го липня ввечері на шахті «Бужанська» стався нещасний випадок, у результаті якого загинув 48-річний машиніст електровоза.

Директор вугледобувного підприємства Анатолій Фролов розповів, що трагедія сталася на одній із дільниць в третю зміну, повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Машиніст електровоза їхав виконувати робочі обов’язки. Встав на електровозі і головою зачепився за рами транспортного засобу. В результаті він отримав травми несумісні з життям. Швидка приїхала і лише зафіксувала смерть. Зараз усі деталі цієї трагедії вивчає спеціальна комісія“, – розповів Анатолій Фролов.

Він зазначив, що шахта «Бужанська» бере на себе усі фінансові витрати на поховання загиблого працівника. А ще зобов’язується матеріально підтримувати його сім’ю.

У загиблого шахтаря залишилася дружина та двоє дітей.

Усі крапки над “і” розставить спеціальна комісія, яка наразі розслідує обставини цього нещасного випадку.




коментарів: 3
  1. Кожний працюючий знає, що штрека по всій шахті а дуже аварійному стані. Штрек не відповідає ніяким нормам. Не треба навіть комісій, щоб дати відповідь на питання

  2. Запам’ятайте раз і на усе життя : Щоб не сталося у шахті ЗАВЖДИ буде винен загиблий так , як ніби не дотримався ТБ і гірничий майстер. І усе !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок