<

На нараді з Президентом не буде Нововолинського міського голови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 24.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На нараді з Петром Порошенком не буде Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова. Як повідомив ввечері 23 травня сам Сапожніков, у нього якраз на середу призначена сесія міськради, де розглядатимуть вкрай важливі для міста шахтарів питання, тому він залишиться в Нововолинську.

Вже з 7:00 24 травня на Київському майдані м. Луцька, де в другій половині дня має відбутися нарада за участі глави держави, працюють посилені екіпажі патрульної поліції, а по периметру «Білого дому» вишикувані бійці Національної гвардії, – пише Волинська газета.

У програмі візиту – ознайомлення з роботою прикордонних та митних служб напередодні запровадження безвізового режиму з ЄС, відвідини господарства «П’ятидні», яке очолює депутат облради Валерій Діброва, а також – спілкування з депутатським корпусом, представниками органів самоврядування районного рівня, очільниками міст обласного підпорядкування, промисловцями та аграріями.

А тим часом тривають останні приготування і на кордоні, і в сільгосппідприємстві, і в Луцьку. Доки правоохоронці охороняють Київський майдан, працівники комунальних служб наводять «марафет» на дорогах і тротуарах біля «Білого дому».

Досвід підказує, що без крайньої потреби громадянам сюди приходити не рекомендується з цілком зрозумілих причин підвищених заходів безпеки, що супроводжують візит першої особи держави.

Як відомо, фактично 3 роки тому – 25 травня 2014 р. – Петро Порошенко на дострокових виборах Президента здобув перемогу вже в першому турі. За цього проголосувало більше половини волинян. Із того періоду нинішній візит Президента в область – перший.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер