<

На митному посту «Ягодин» конфіскували партію збуджувальних препаратів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 31.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
275
/ Коментарі відсутні

Партію біологічно активних харчових добавок «Секретний рецепт палацу», «Римські ночі», «Березнева кицька» затримали днями волинські митники на посту «Ягодин».

Про це повідомляє Волинська митниця.

Збуджувальні засоби не згадувались у товаросупровідних документах. Окрім понад 6 тисяч упаковок цих добавок, у вантажі ще виявили 600 ветеринарних експрес-тестів та 40 дозиметрів побутової радіації.

Натомість у збірному вантажі були відсутні задекларовані 460 кг чохлів до мобільних телефонів. Ними, схоже, компенсували вагові показники товару, який прямував в Україну з Польщі. Підміну виявили під час повного митного огляду транспортного засобу з перерахунком та відкриттям вантажних місць.

Відповідно до частини 1 статті 483 Митного кодексу, подання неправдивих відомостей про найменування чи кількість товару під час його переміщення на митну територію України тягне за собою штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією.

Тож увесь незаявлений до оформлення крам вартістю понад 2,8 млн грн тимчасово вилучений на склад митного органу. Складено протокол та розпочато провадження у справі про порушення митних правил.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок