<

На МПП “Ягодин” розпочнуть зважувати автомобілі в русі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 18.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Державною фіскальною службою України укладено договір щодо поставки та монтажу 7 стаціонарних вагових комплексів для вимірювання маси транспортних засобів у русі на загальну суму 2 млн. 290 тис. грн.

Планується, що до 15 грудня 2017 року зазначені вагові комплекси будуть встановлені у міжнародних автомобільних пунктах пропуску «Ягодин» Волинської митниці ДФС,«Чоп» і «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Про це повідомили у прес-службі ДФС.

«Це значно прискорить час митного контролю, мінімізує вплив людського фактору та спростить здійснення перевірки даних, зазначених у товаросупровідних документах, що подаються для здійснення митного оформлення товарів», – зазначив директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба.

За його словами, у 2018 році Державною фіскальною службою України планується встановлення вагових комплексів для зважування автотранспортних засобів у русі у міжнародних автомобільних пунктах пропуску митниць ДФС у кількості 20 шт., при загальній потребі не менше 50 шт.

Нагадаємо, що процедура закупівель вагових комплексів для вимірювання маси транспортних засобів у русі була розпочата ДФС 22 серпня 2017 року з очікуваною вартістю 3,12 млн гривень. Закупівлі проходили із

застосуванням електронної системи «Prozorro». Таким чином, економія склала 830 тис грн.

Крім того, з 21 вересня 2017 року розпочато другу процедуру закупівлі скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів та контейнерів у кількості 2 шт. очікуваною вартістю понад 169 млн. грн. (загальний бюджет). Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 24 жовтня 2017 року.

Закупівлю ще 4 скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів та контейнерів очікуваною вартістю 338,8 млн. грн. (спецфонд) було розпочато 4 липня. У вересні Антимонопольним комітетом України було прийнято рішення щодо зобов’язання ДФС відмінити процедуру закупівлі. Наразі ДФС подано заяву до суду щодо оскарження рішення Антимонопольного комітету України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер