<

На мітингу в Олександрії Порошенко ляснув дівчину по обличчю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 2.03.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарів 20

Президент Петро Порошенко під час мітингу в Олександрії ляснув по щоці молоду дівчину, після того, як та поставила йому незручне запитання.

Про це йдеться у відео, опубліковаму дівчиною, – пишуть Волинські новини.

Як видно на відеозаписі, після свого виступу Порошенко разом з охороною залишав захід, у цей час до нього підійшла місцева мешканка і задала питання: «Чому ви переслідуєте Шарія?».

На це президент попросив її вимкнути телефон, після чого вдарив її долонею по обличчю. Потім політик почав допитувати дівчину про те, де вона живе і як її прізвище. Не отримавши відповіді та відверто розсердившись, президент сильно поплескав дівчину по плечу зі словами: «Чи боїтеся? Не бійтеся!».

«Він б’є мене по обличчю, почав мене шарпати. Дуже сильно мене плескав по плечу, шарпав за курточку і пішов далі», – розповіла дівчина.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=My4KaBgXUb8

Після цього героїня відео вирушила в кафе, щоб сховатися від охоронців і поліцейських, які почали її переслідувати. Але і там до неї підійшов співробітник поліції і грубим тоном зажадав пройти до поліцейської дільниці, не пояснюючи причин.

«За мною йде хвіст з поліції, розумію, що додому мені йти не можна, переходжу на іншу сторону вулиці і сідаю в кафе, намагаюся якось заспокоїтися. У кафе заходять люди – вже не міська поліція і біля кафе чоловік п’ятнадцять його (Петра Порошенка – ред.) охорони. І тут головний говорить: «Зібралася, пішла зі мною, давай! Ти затримана». Я починаю дзвонити своєму хлопцеві, і він починає відбирати у мене телефон», – говорить вона.

«Вони мене оточили, сказали, щоб я показала свій паспорт, якщо немає, то ми будемо їхати до відділення – розбиратися хто я і що я», – зазначає дівчина.

У результаті їй вдалося подзвонити своєму батькові, який забрав її додому. «Батьки переживають, щоб не дай бог з училища не виключили або просто переслідували мене по місту», – сказала вона.





коментарів: 20
  1. пожалів би ти себе, пеця.. вже нерви ні к чорту, а ти хочеш ще 5 років так мучатися…

  2. Ну як вам, земляки, наш президент??? Просто необхідно його ще раз обрати!! Чи не так?

    • щоб знати хто він такий і за що його не любить влада…його частіше треба дивитися ,а не слухати ,що про нього говорять(чи наговорюють))))
      петро олексійович назвав толіка “проросійским пропагандистом”….і тепер в двадцятих числах цього місяця буде відповідати за свої слова в суді)))))) а вам слабо на президента в суд подати))))))))))))))

    • будуть у тебе діти, то подивимось, як ти їх виховаєшь а президенту не личить так втрачати обличчяя перед народом, адже чи правий, чи не правий, а так нормальні люди не поводяться. Все можна вирішити в діалозі, а якщо не вистачає аргументів в хід кулаки пускає хіба що вулична гопота

  3. сама інтелектуальна пту-шниця(як і шарій,певно,найстарішої професії)лепече якусь відверту брехню.де він на відео бив її по щоці??ага голосуймо волиняни(потомки оун-упа)за клоуна і бабку-брехуху і буде вам газ в 4 рази менший і комуналка(яку встановлюють місцеві ради) в 100500.достала та війна хай вжу .уйло нарешті з кадировим ввєдут сюди норм пацанов ані разрулят.

  4. )))))))Гг На пустым месцы русьня і мясцовыя ідыёты паспрабавалі ўтварыць скандал. “Почему вы преследуете шарія?” Ідыётка!)))))))))))) І ніхто нікога не пабіў. Ён яе пахлопаў па шчацэ. І што?

  5. прально, вадік, але мало ! одними словами пецю не врятуєш, бачиш, скільки тут сепарів ! виходь на вулицю, чіпляйся до перехожих, вимагай голосувати за пецю ! розповідай, як ціни на ржаву воду знищують корупцію ! а в день голосування зроби за пецю хоча б 10 бюлетенів ! так переможемо !

  6. пеця мудло то вже давно понятно, але і пту-шниця схоже вирішила таким чином стати відомою)) вже б дійсно пику розквасив, то було б що викладати в мережу, а так…

  7. Якщо на відео Порошенко б’є по обличчю, то путін – Герой України. Можливо є інше відео, а нестримне “задоволення” і посмішка “героїні” чомусь нагадують про “розіп’ятих дітей” у Львові.

  8. Вік “героїні” по відео визначити неможливо, але очевидно, що їй ще немає 30. Тоді виникає питання: А, що спільного у неї з цим “рашистом”? І як можна переслідувати його, якщо він за межами України понад 6 років? І хто вів зйомку?

  9. Це нагадує історію про бабку яку бандерівці викинули з поїзда Харків-москва.
    Ця дівчинка на ходу придумує історію про кафе і поліцію, а оскільки інтелектуальні здібності обмежені, то і сама розповідь вийшла в кращих традиціях шарія.

  10. Де він тут ляснув? Вдарив? Не смішіть хейтери.Провокаторів треба лупити а не гладити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер